Изисква да осъзнаем къде са грешките, паденията и победитеУмее със

...
Изисква да осъзнаем къде са грешките, паденията и победитеУмее със
Коментари Харесай

Годината на Земния глиган вещае неочаквани обрати

Изисква да осъзнаем къде са грешките, паденията и успехите

Умее със силата, която има, да ни накара да вървим към задачата и наложително да я реализира

 Източният зодиак - последното животно в него е глиганът. Знаците вървят назад на часовниковата стрелка, тъй че плъхът е първият. Източният зодиак – последното животно в него е глиганът. Знаците вървят назад на часовниковата стрелка, тъй че плъхът е първият.
На 4 февруари 2019 година навлизаме в годината на Земния глиган, последният знак от 12-е на източния зодиак. Родените в година на Глигана носят в себе си несъгласия и избухват в крайности поради характерностите, които са им заложени – от тромавост до гняв, от слънце до мрак.

В годината на неговата власт, изключително в комбиниране с властващия Юпитер, е кадърен да донесе непредвидени обрати на планетата Земя, в живота на човечеството и в битието на фамилията.

Годината на Земния глиган изисква да осъзнаем къде са грешките, паденията и успехите ни и ни задължава да живеем без лукавство, двуличие и съмнения. Политиците да трансформират посоката от опълчване и експанзия към стабилизация и мир.

Положителното въздействие на Глигана е, че може да преобърне освен на личностно, само че и на държавно равнище животът на човечеството, тъй като умее със силата, която има, да върви към задачата и наложително да я реализира.

 50-99

ГЛИГАНЪТ


Години: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

На родените в година на Глигана няма да им липсват триумфи, само че с условието да са виновни, да не прахосват пари, да не взимат заеми. Мнозина намират мястото си и заживяват зад граница. Винаги оказват помощ със своята воля и увереност на хората към себе си, по тази причина и са мечтани сътрудници и сътрудници. Годината им оказва помощ да заработват положителни пари, само че както към този момент предизвестих, да са спестовни. В персоналните връзки родените в година на Глигана се радват на естетика и успокоение, само че са дребнави в дребните ежедневни недоразумения. По отношение на здравето нямат причина за терзания, в случай че спазят едно предписание – да не се оставят на Съдбата, в случай че тялото им подскаже, че има проблем. Да се защищават от контузии.

ПЛЪХЪТ


Години: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Родените в година на Плъха получават подарък в годината на Глигана – да са щастливи. Срещата с подобаващата половинка следва. Семейните се радват на мира и сантиментални мигове. Успехът в работата зависи от характера на родените в година на Плъха. Ако са работохолици, ще имат отлична финансова непоклатимост, само че чакат ли чудото да падне от небето, недоимъкът е тяхната заслужена участ. Да бъдат изключително деликатни пенсионерите, с цел да не станат лесни жертви на телефонни измамници. От Плъха зависи да запази здравето си устойчиво, изключително в случай че има хронични болести, тъй като финансовите проблеми и терзанията поради неналичието на излаз са в положение да го депресират и разболеят и да се наложи дълготрайно лекуване.

ВОЛЪТ


Години: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Родените в година на Вола са непредсказуеми, само че имат пред себе си една изпълнена с персонални изгоди година. Активността в професионален проект им носи отлични доходи, триумфи и самопризнание, само че и значително разочарования поради хора, които са предали доверието им.

Трудно овладяват прочувствените си реакции.

Мъжете са склонни към внезапни и язвителни забележки.

Създайте своя другарска среда и не пропускайте развлеченията, това поучавам младите фамилии.

Здравето е несигурно поради неустойчивост на депресии и обостряне на хронични болести.

ТИГЪРЪТ


Години: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Родените в година на Тигъра са орисани от Глигана да пътуват, само че не сами, а с родственик, другар или обичан човек. В персоналния им живот е под напрежение задух на връзки, раздели и годеж и брак. Годината им оказва помощ да сменят специалността си или да стартират второ висше обучение, а също да се срещнат с забавни и значими за бъдещето им хора. С финансите се обрисуват проблеми, само че се оправят и съумяват да избегнат депресиращата ги загуба на пари. Да не харчат за облекчаване на капризите на околните им или на техните персонални, тъй като ще им бъде доста мъчно да възстановят загубите. Здравето им може да се утежни, в случай че животът им е под напрежение и са лишени от храна. Пътуванията са гаранция за постоянна душeвност и чудесно физическо положение.

ЗАЕКЪТ (котката)


Години: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Родените в година на Заека са подкрепяни от Глигана и нямат причина за страхове и терзания, макар че няма да липсват опити да бъдат мамени. В професионално отношение могат да разчитат на триумф, а за финансите си няма да имат терзания. Ще си завоюват врагове, в случай че поемат обещания, които няма да изпълнят. В персоналния живот на Заека е умерено. Семейните се радват на съгласие и обич, а необвързаните ги чака плевел романс, който може да не издържи на нежеланието на Заека да разпалва страстите с сантиментални мигове, споделени усеща и изненади. Здравето им е нежно, да бъдат виновни към себе си.

ДРАКОНЪТ


Години: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

На родените в година на Дракона Глигана дава обещание благополучие, триумф и благополучие. Повече се радват на живота, в сравнение с претърпяват неуспехите си, тъй като безпътният мрак, в който бяха попаднали, към този момент се раздира от слънчевите лъчи и идва новата вяра за положително бъдеще. Годината подарява на Дракона убеденост, сили и религия, опция да стабилизира финансовото си положение. Глиганът му оказва помощ да си записва компания, да напредне бързо и да умножи неведнъж приходите си. Здравето на Дракона е устойчиво. Да премисли персоналните си връзки. Време е да се раздели с хората, на които няма доверие.

ЗМИЯТА


Години: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

За родените в година на Змията годината на Глигана не носи позитивизъм. В фамилията е орисана на раздразнителност, напрежение и непредвидени разноски. Получи ли нова служба, ще си върне самочувствието и увереността. Да наподобява добре е друго значимо условие на годината на Глигана, тъй като за Змията важи правилото – по облеклата посрещат и изпращат. Здравето й ще укрепне със спорт и с понижаване на тежестта, в случай че е належащо, само че не с фрапантна диета, с цел да не си навреди. Понеже е податлива на инфектиране на кожата, да се защищава от алергии. Да се вслушва в препоръките на най-близките си хора.

КОНЯТ


Години: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

За родените в година на Коня годината на Глигана е сполучлива, стига да осъзнаят, че колкото повече работят, толкоз по-високо възнаграждение ще получат.

Не бива при предложение за нова работа поласкани да дават единодушието си незабавно. В персоналните им връзки няма да е умерено поради разправии с брачната половинка и роднинското обграждане и съществуваща заплаха от бракоразвод.

Здравето им изисква да заобикалят преумората, да си почиват повече, да се хранят вярно, да са постоянно на чист въздух. Да не подценяват физическото си положение.

ОВЦАТА (козата)


Години: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Годината на Глигана дава обещание отлични приходи, в случай че не мързелуват, в случай че са прозорливи, даже и в случай че в този момент са решили да записват своя компания. Не са склонни да държат на дадената дума и изпълнят поетите отговорности и дадените обещания. Да се грижат за здравето си, което им основава проблеми поради натовареното всекидневие и неналичието на отмора. В персонален проект е умерено и даже леко скучно. При сантиментални познанства, няма да основат трайни връзки. Семейните се радват на естетика с половинката и съгласие с децата си.

МАЙМУНАТА


Години: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Родените в година на Маймуната са дейни в годината на Глигана, а дните им са наситени с работа, доходи и триумфи. Тези, които не се опасяват от новото и се впускат в начинанията, ще жънат самопризнание. Търсят помощта на авторитетни хора и знаят по какъв начин да я получат. Ако са практични, не ги грозят финансови проблеми. Да не разчитат на помощ от другари, а да са спестовни. Глиганът ги подтиква към интимни връзки и даже към непредвиден брак. Здравето им постанова да щадят нервите, и да засилят имунната си система. Самолечението им е неразрешено. Обичат да се величаят, в случай че са посещавали йога или рейки.

ПЕТЕЛЪТ


Години: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Родените в година на Петела са длъжни да овладяват страстите си. Този е пътят към триумфа. И в персоналния, и в професионалния си живот са склонни към експанзия, настроени са заядливо, критикарски и са в положение за малко време да съсипят фамилията си, интимна връзка, професионални връзки и съдружничество. На всяка цена да заобикалят авантюристичния метод към работата, финансите, вложенията и начинанията. Здравето им е подвластно от нервното напрежение, водещо до прояви на мигрена, която ще отшуми, в случай че стабилизират душeвността си посредством билкови отвари, само че не и със мощни болкоуспокояващи.

КУЧЕТО


Години: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Родените в година на Кучето са орисани на триумфи в годината на Глигана. Очаква ги спокоен интервал, а проблемите им са по-скоро случайност. Всичките му фантазии и проекти се реализират и го зареждат убеденост. Стремежът да получи крайни резултати в къси периоди може да го изпрати зад граница. Самотните са орисани да срещнат своята половинка, а разведените – своята нова обич, а в края на годината са проектите за подписване на брак. За да запази здравето си да обърне внимание на положението на бъбреците и жлъчката си, а също и на черния си дроб. Храната да е без тлъсто месо и остри подправки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР