Изхвърлено знаме предизвика истинска буря в социалните мрежи. Столичанинът Павлин

...
Изхвърлено знаме предизвика истинска буря в социалните мрежи. Столичанинът Павлин
Коментари Харесай

Фейсбук завря заради изхвърлено в контейнер българско знаме

Изхвърлено знаме провокира същинска стихия в обществените мрежи. Столичанинът Павлин Петков е снимал националния ни байрак, изхвърлен в резервоар на софийска улица. Ето какво написа той: София, България, 2017, една нация уважаваща и почитаща своите знаци... Това демонстрира деградацията ни повече от хиляди думи... Вие Българи, по какъв начин постъпвате със святото Българско знаме, в никакъв случай не паднало в борба, само че към този момент паднало, износено от времето като този заслужен столичанин ли??? Заболя ме в действителност, накъде отиваме братя...

Antonio Rivas разяснява: На покрива на къщата имаме един трикольор, който е избледнял и изпокъсан все едно лъвът от герба си е острил ноктите на него. Дайте концепция какво да го върша като го сменя, че да не ме плюете и мене.

Иван Чокойски: Реално това е наказуемо съгласно конституцията и законите, и индивида в случай че се знае кой е, може да се съди!

Euphoria Psychedelica е на друго мнение: Добре бе, хора, големи патриоти сте, но в случай че знамето е на 20 години и вехто прашно или скъсано,какво да го направи с цел да не е ''не уважаващ историята си българин'',хубаво да си го задържи, след това ще има фотография пък по какъв начин може знамето му да е скъсано какво пренебрежение,няма угодия. Това да си родолюбец не го прави едно знаме, тъжно е, че на това уславяте преценката си.

Boyan Dumanov пък пита: Снимащия, прав си. Но за какво не извади знамето?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР