Изхвърленият от ВМРО общински съветник в Оряхово Кирил Опров се

...
Изхвърленият от ВМРО общински съветник в Оряхово Кирил Опров се
Коментари Харесай

Скандалът се разраства! Изхвърленият от ВМРО Кирил Опров от Лесковец се защити чрез брутално видеообръщение

Изхвърленият от Вътрешна македонска революционна организация общински консултант в Оряхово Кирил Опров се отбрани посредством скандално видеообръщение. В редакцията на организация BulNews бяха получени два записа, в които той брутално атакува партията, от която е определен за сенатор в крайдунавския град.
Вчера само нашата медия заяви за извършения във вторник регионален съвет на Вътрешна македонска революционна организация, на който е било взето единомислещо решението той и неговият сътрудник от Враца Марин Цветков да бъдат изхвърлени от патриотичната организация. Причината за това извънредно решение е, че двамата са подкрепили предлагането на ГЕРБ за увеличение на локалните налози в Оряхово и Враца, макар политическото решение да се гласоподава срещу.
Провокиран от оповестената информация, през днешния ден Опров е застанал пред камерата на незнаен оператор, с цел да показа своята позиция по абсурда.
Той твърди, че няма по какъв начин да бъде изключен от Вътрешна македонска революционна организация, защото не е бил член на партията, а е бил поканен да работи за нея. По негови думи е приел предлагането да работи за тях поради Ангел Джамбазки и Красимир Богданов.
Опров добавя, че никой не му е оказал помощ да заеме позицията на общински консултант. Той самичък бил платил предизборните си плакати и е пропагандирал независимо със лични средства, с което си е спечелил 96 преференции.
„ Аз съм работил за партия Вътрешна македонска революционна организация, а партията на мен не ми е дала нищо “, декларира изрично той. „ Ако не бяха моите преференции и тези на Светослав Николов, те дали щяха да вкарат и един консултант? “, попита иронично възрастният политик от село Лесковец.
В обръщението си Опров акцентира, че не може да бъде „ послушник “, а повода да гласоподава за повишение на таксата за битови боклуци е само в полза на жителите на Оряхово. По време на изказването си добавя, че е дал своя вот по съвест: „ по този начин е било и преди, и в този момент “.
В умозаключение Кирил Опров твърди, че членовете на Вътрешна македонска революционна организация желаят да пречат на кмета на община Оряхово и да му „ вържат ръцете “, с цел да не може да извършва своите отговорности.




Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР