Изгубило се коте във Франция пътува само във влак, за

...
Изгубило се коте във Франция пътува само във влак, за
Коментари Харесай

Изгубено коте пътува във влак, намери стопанката си

Изгубило се коте във Франция пътува единствено във трен, с цел да се върне вкъщи, заяви радио France Blue, представено от РИА Новости.
Пътниците във трен в северозападния департамент Сарт забелязали котето на линията пред готвещия се да потегли локомотив. Първо се пробвали да го прогонят, само че не съумели. Тогава кондукторът Гийом Шуека се опитал да го отнесе по-далече от гарата, оповестява БГНЕС.

"Отидох, взех котката и я занесох в горичка отвън гарата покрай пътя. Върнах се към влака, тъй като трябваше да тръгваме, само че котката потегли след мен и стартира да се качва във влака. Затова я взех със себе си и споделих: "Стой тук, дребната, ще измислим нещо, като пристигнем в Ман ", описа кондукторът.

Той добави, че смелата котка Ноазет (Лешниче) се държала умерено. "Седеше на мястото си и ме гледаше, рядко мяукаше и не се опасяваше ".

Кондукторът разгласил фотоси на котката в Twitter. Той описал цялата преживелица с невероятната пътничка, която се качила на гара Вуавр и към този момент предходна стаж при машиниста. Шуека написал, че котето си търси семейство. Ноазет била снимана в купето на вагона и при машиниста.

Радиото заяви, че на гара Ман котето било предадено на чиновници на националната железопътна компания SNCF, които се отнесли с него като с принцеса.

Стопаните на Ноазет били издирени посредством обществените мрежи, с помощта на общността в Twitter.

Потребител забелязал аналогия в фотосите на котката, оповестени от Шуека, и тези, които видял два дни по-рано за изгубена котка във Фейсбук.

Така намерили стопанката, обадили й се и я свързали с гаровите чиновници. Тя пристигнала за котката "още същия ден ", завършва описа си кондукторът.



Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА  Новини от през днешния ден [20] Новини от през вчерашния ден [24] « Януари 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 <
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР