Изгубилият се в района на Острова в Пазарджик възрастен човек

...
Изгубилият се в района на Острова в Пазарджик възрастен човек
Коментари Харесай

Хепиенд: Намериха изгубилия се на Острова човек

Изгубилият се в региона на Острова в Пазарджик възрастен човек от село Българово, Бургаско, е открит и към този момент е у дома при околните си, оповестиха от МВР-Пазарджик. А за щастливия край роля имат положителни хора от нашия град, които са му помогнали да се оправи в непознатото за него място.

Сигналът за изгубването му е подаден на 30 септември, когато група екскурзианти стопира да си почине край Острова, а един от тях – Тодор Комитов, се губи и спътниците му по този начин и не го намират. Мъжът бе разгласен за локално търсене с планове данните за него да бъдат пуснати и за общодържавно търсене, когато изненадващо се разбра, че се е прибрал поживо-поздраво.

Бил видян от младежи в региона на БИЛЛА, които макар изгубения му слух и усложнен диалект разбрали какъв е казусът. Закарали го на гарата, където бил качен на влака за Бургас. Там пък го видял негов прочут и го закарал до Българово.

Дъщеря му се е обадила в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, с цел да заяви положителната вест и да благодари за съдействието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР