Изгряващата звезда на световния тенис Стефанос Циципас остана шокиран от

...
Изгряващата звезда на световния тенис Стефанос Циципас остана шокиран от
Коментари Харесай

Циципас за палача на Григор: Това е най-трудният противник в цялата ми кариера

Изгряващата звезда на международния тенис Стефанос Циципас остана шокиран от играта на канадския тийнейджър Феликс Оже-Алиасим. Гръкът напусна турира от сериите АТР 500 в Куинс, откакто на 1/4-финалите загуби от 18-годишния състезател с 5:7, 2:6.
 Националите ни не съумяха да се опълчват на Бразилия
Преди да стигне до този стадий от конкуренцията в Лондон, Оже-Алиасим победи безпроблемно Ник Кириос и българската звезда Григор Димитров в първите два кръга.

" Това е най-трудният съперник в цялата ми кариера. Имам потребност най-малко от още няколко опита да го победя. Феликс работи извънредно на корта.



Той е доста мощен и прецизен, само че се оправя прелестно и в моментите, когато посреща топката. Много бърз тенисист. е. Освен това има както страховит форхенд, по този начин и страховит бекхенд.

Разбира се няма по какъв начин да не ме касае обстоятелството, че има късмет да играем за огромни трофеи, за в бъдеще, и че сега той демонстрира, че е по-силен от мен. Може би в никакъв случай няма да го победя или пък може би ще ми отнеме повече време да го направя ", сподели Циципас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР