Изгряващата испанска поп звезда XEINN ще пристигне в България, за

...
Изгряващата испанска поп звезда XEINN ще пристигне в България, за
Коментари Харесай

XEINN идва на Sofia Eurovision Party 2022

Изгряващата испанска поп звезда XEINN ще дойде в България, с цел да вземе присъединяване в първото издание на Sofia Eurovision Party 2022. Събитието ще се организира сред 10-и и 14-и май в столицата. Финалистът от селекцията на Испания за Евровизия 2022 ще пее по време на концерта на 14 май от 20 часа, в който присъединяване ще вземат и другите актьори от Евровизия. Сред тях е и българският представител на Евровизия 2020 и 2021 Виктория. Билети за събитието могат да бъдат закупени на SofiaEurovision.com.

XEINN, сходно на доста млади музикални звезди, стартира кариерата си като качва кавъри на шлагери в своя YouTube канал. Големият му пробив идва тази година с песента „ Eco ” и присъединяване му в Benidorm Fest 2022 – величествен музикален фестивал, посредством който се избира песента на Испания за Евровизия. Въпреки че не завоюва, XEINN се трансформира в любим на почитателите и е спряган за един от любимците за предстоящ представител на страната на състезанието.

Музикалното видео към песента “Eco ”: https://www.youtube.com/watch?v=9u5BMig9ekM

Sofia Eurovision Party 2022 ще се организира на 10-и, 11-и, 12-и и 14-и май. Феновете на състезанието ще могат да проследят онлайн двата полуфинала и огромния край на Евровизия 2022. В програмата са включени също специфичен концерт със звезди от Евровизия, тематични музикални вечери с хитови песни от състезанието, клубни празненства и караоке. Домакин на събитието ще бъде модерното концептуално пространство за концерти, събития и срещи – “The Steps “, което се намира в сърцето на София.

Повече информация за програмата на Sofia Eurovision Party 2022 може да бъде открита на формалния уебсайт на събитието SofiaEurovision.com и в профилите в обществените мрежи на събитието – Фейсбук & Instagram.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР