Изграждането на успешно производство е процес, в който трябва да

...
Изграждането на успешно производство е процес, в който трябва да
Коментари Харесай

Онлайн: бързо и лесно се регистрираме за индустриалното изложение MachTech&InnoTech

Изграждането на сполучливо произвеждане е развой, в който би трябвало да осъществим поредност от стъпки. Три от главните са основаването на контакти, следенето на трендовете и запознаването с нововъведенията „ от първа ръка “. Оптимална опция за всичко това дава визитата на професионалните бизнес изложби. А когато става въпрос за индустриалните машини и технологии, секторът насочва взор към MachTech&InnoTech.

Българското индустриално ревю ще събере експерти от страната и чужбина сред 13 и 16 септември. Форматът, наложил се като първостепен за България и Източна Европа, ще събере над 120 изложители в столичния Интер Експо Център.

С няколко клика

За оптимално облекчение и улеснение на посетителите, уредниците непрекъснато развиват онлайн платформата на MachTech&InnoTech. Освен подробна информация, уеб сайтът дава опция бързо и елементарно да се записваме онлайн за посещаване. Нужно е единствено да подадем съществена информация за себе си.

След единствено няколко клика регистрацията е подготвена. Тя ни дава еднократен свободен достъп до изложбените покои на MachTech&InnoTech. Можем да разпечатаме регистрацията си или просто да се чекираме с телефона на входа на ревюто.

Разбира се, в случай че сме пропуснали да се записваме онлайн, ще можем да си купим билет и от входа на ревюто. Но единствено си помислете – онлайн регистрацията лишава по-малко от 2 минути и би ни избавило от чакането на опашки пред касите.

Още към спомагателната стойност...

Онлайн регистрацията дава свободен достъп до всички площи на ревюто. С нея ще можем да посетим всяко събитие от съпътстващата стратегия, която през тази година е още по-мащабна. Освен презентации и полемики, в първия ден – 13 септември, ще се организира Международна конференция за образованието при индурстриалните машини и технологии, осъществена взаимно от Интер Експо Център и Българска браншова камара-машиностроене. Сред лекторите са: Исабел Собрино Мате, старши консултант по политики в CEEMET, инж. Нишан Баздигян, шеф на РАИС, Кристиян Михайлов, член на борда на Професионалната асоциация по роботика и автоматизация, инж.Сашо Въжаров, шеф на Ванико, проф. Илия Железаров, ректор на Техническия университет в Габрово, инж. Илия Келешев, ръководител на Браншовата камара-машиностроене.

До началото на MachTech&InnoTech 2022 остават две седмици. Ако към момента не сте се записали онлайн, можете да извършите това до 12 септември, в това число, в уеб страницата www.machtech.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР