Изграждането на успешна моделска кариера, когато теглото ви отдавна е

...
Изграждането на успешна моделска кариера, когато теглото ви отдавна е
Коментари Харесай

Най-пълният модел пусна гола СНИМКА с послание за женската красота

Изграждането на сполучлива моделска кариера, когато тежестта ви от дълго време е надхвърлило границата от 100 кг, е необикновено мъчно, написа " Блиц ". И това макар обстоятелството, че приобщаването и позитивността на тялото са на мода в този момент. „ Най-пълният модел “ на Sports Illustrated изяснява по какъв начин го е направила.

27-годишната Хънтър Макгрейди в изявление за Story And Rain показа мислите си за триумфа в стилната промишленост, в случай че сте модел с огромен размер. Според нея няма формула, която да подсигурява присъединяване в влиятелни фотоси и контракти. Определено обаче не можете да очаквате триумф, в случай че моделът не се обича на първо място. Вярно е, че самочувствието въобще не е толкоз елементарно.

" Знам, че увереността не е крайната точка, а пътят. Винаги споделям: " Рим не е издигнат за един ден. С увереността е същото ", споделя Хънтър Макгрейди.

Момичето също по този начин означи, че е просто невероятно да бъдеш непрекъснато убеден в себе си. Дори тя, макар блестящата кариера и стотици хиляди почитатели, има дни, в които не се обича. И това, счита Хънтър, е безусловно обикновено.

" Все още имам неприятни дни. За да бъда почтена, през днешния ден е един от тях. И през вчерашния ден също. Това е, когато единственото нещо, което желаете да извършите, е да лежите в близост. Но е добре, че дни като този се случват от време на време ".

Момичето сподели още, че близките мощно въздействат върху метода, по който се отнасяте към себе си. Например, макар наднорменото тегло на Хънтър, майка ѝ в никакъв случай не е обелила и дума за фигурата си. Напротив, дамата постоянно е подкрепяла момичето в начинанията му.

В началото на лятото на 2020 година Хънтър взе участие в фотосите на списание Sports Illustrated. Момичето беше публично прието за най-криволичещия модел в цялата история на изданието. Според Макгрейди снимането ѝ е отворило нови хоризонти, за което тя постоянно ще бъде признателна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР