Изграждането на магистрала "Меридиан", която ще се простира от Шанхай

...
Изграждането на магистрала "Меридиан", която ще се простира от Шанхай
Коментари Харесай

През 2021 г започва строителството на магистрала от Шанхай до Хамбург

Изграждането на автомагистрала "Меридиан ", която ще се простира от Шанхай до Хамбург, ще стартира през 2021 година, заяви на страницата си в Истаграм ръководителят на съветската Държавна дума Вячеслав Володин.

"Тази година ще стартираме строителството на„ Меридиан “. Пътят, който в действителност би трябвало да минава по диагонала на Саратовския район е част от построяването на автомагистрала, която ще премине през Руската федерация и ще свърже Европа с Азия ", написа Володин.

Според ръководителя на Държавната дума новият маршрут освен ще усъвършенства превоза, само че и ще способства за икономическото развиване.

По-рано беше обявено, че общата дължина на автомагистралата Шанхай-Хамбург ще доближи 8,5 хиляди км, като дължината на съветския сектор е към 2 хиляди км.

Пътят ще минава през Китай, Русия, Беларус, Полша и Германия. В Русия маршрутът би трябвало да мине през Оренбург, Саратов, Тамбов, Липецк, Брянск и Смоленск. Изграждането на маршрута ще усили скоростта на доставка на артикули от Европа до Азия с съвсем пет пъти.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР