Изграждането на автомагистралния път между Русе и Велико Търново е

...
Изграждането на автомагистралния път между Русе и Велико Търново е
Коментари Харесай

Зарков: Министрите се сменят, отсечката между Русе и Бяла продължава да пълни черните хроники

" Изграждането на автомагистралния път сред Русе и Велико Търново е един от най-важните инфраструктурни планове за България. За следващ път задавам от трибуната на Народното събрание този въпрос. Министрите се сменят, правата сред Русе и Бяла обаче продължава да цялостни черните летописи ", във Facebook.

" Рискът на този път отделя Русе от опциите му за развиване. На какъв стадий е неговата реализация, налице ли са нужните средства и по кое време можем да чакаме неговото довеждане докрай - тези въпроси от върших към министъра на районното развиване и през днешния ден.
 Тежка злополука на пътя Плевен-Бяла Тежка злополука на пътя Плевен-Бяла
Тежка злополука затруднява придвижването по пътя Плевен - Бяла, в региона на разклона за полскотръмбешкото село Масларево. Сигнал за инцид...

От своя страна Виолета Комитова напомни направеното от 2015 година насам по подготовката за построяването на автомагистралата Русе – Велико Търново. Тя уточни, че планът ще бъде финансиран с европейски средства и все още чака утвърждение. От думите ѝ стана ясно, че е реалистичният период за осъществяване на плана е 2022 - 2027 година

Разбирам, че остава още доста работа. Искам да обърна внимание на министъра, на народните представители и на идващите след нас, че тези години се броят в човешки животи. Нека не забавяме нито с ден реализацията на плана. На русенци им са обяснявани и други периоди преди.

Тук всички приказваме за " смяна ". Нека смяната да стартира оттова, че когато един министър каже нещо, то в действителност да се случва.

Тук става дума за път, който може да разреши на Северна България да се оттласне от дъното и да заеме мястото, което има в развиването на страната. Но по-важното - това е път, на който всеки ден се случват катастрофи.
 Катастрофа сред два буса на пътя Русе-Бяла, има потърпевши Катастрофа сред два буса на пътя Русе-Бяла, има потърпевши
Четирима души пострадаха през днешния ден при злополука сред два микробуса на пътя Русе - Бяла, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района. Тежк...

За статистика за техния брой, както и за броя на жертвите и ранени попитах служебния вътрешен мистър Бойко Рашков, който ще показа тази информация другата седмица. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР