Изградил съм международен бизнес, който няма общо с държавата. Има

...
Изградил съм международен бизнес, който няма общо с държавата. Има
Коментари Харесай

Васил Терзиев отговори на Иван Костов: Видях много хора, които са пострадали от режима, дойдоха и казаха да гледаме бъдещето. Не се връщайте към миналото!

" Изградил съм интернационален бизнес, който няма общо с страната. Има нула лв. от публични поръчки, както и планове ", съобщи Държавна сигурност отрочето Васил Терзиев в изявление пред NOVA. Според претендента на ПП-ДБ нямало такова нещо като еднакъв старт и той не можел да бъде сравняван с едно дете от сиропиталище.
 
" Моят старт не е еднакъв. Моите родители доста са работили, с цел да стана човек и да бъда учтив в усърдие, невзискателност. Вижте ме аз защо съм се борил и какъв старт съм дал в живота на доста хора през последните 15-20 години ", съобщи Терзиев.
 
На рецензиите на Иван Костов и на неговия правоприемник Радан Кънев по какъв начин ще убеди десните, че е техен кмет той отговори: " За мен са значими срещите с хората. Видях доста хора, които са потърпевши от режима, пристигнаха и споделиха да гледаме бъдещето. Не се връщайте към предишното. Да се види какво аз съм направил, за какви полезности съм се борил и какво общество желая да построя ".
 
Темата с градския превоз в София наподобява не е от мощните на претендента на ПП-ДБ и " Спаси София ". Той призна, че е употребил автомобил, с цел да стигне до постройката на Нова телевизия и не знаел кой рейс минава в региона.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР