Изграден е обходен път при разрушения от наводненията в началото

...
Изграден е обходен път при разрушения от наводненията в началото
Коментари Харесай

Изградиха обходен път при разрушения от наводненията мост на пътя Царево-Ахтопол

Изграден е обходен път при опустошения от наводненията при започване на септември мост на пътя Царево-Ахтопол, оповестиха от Агенция " Пътна инфрасрруктура ".

Движението по него ще бъде пуснато на 27 септември до обяд. Предстои на обходното трасе да се постави маркировката и да се инсталират мантинелите, с цел да се обезпечи сигурността на придвижването.
 АПИ

Трафикът ще минава по новоизградения краткотраен път - брод над река Изгревско дере. Обходният път е с дължина 180 м, с две ленти за придвижване с широчина по 3.75 м и банкети по 1 м.

С стартирането на придвижването за всички типове транспортни средства директният трафик към Ахтопол към този момент няма да минава през Царево. Временното оборудване е построено директно до мястото, на което следва да се построи непрекъснат мост.
 АПИ
Припомняме, че наводненията от проливните превалявания при започване на септември компрометираха моста при Царево, който е част от републиканската пътна мрежа и е построен през 90-те години на XX век.

Екипите на АПИ започнаха незабавни ограничения за унищожаване на оборудването и построяването на краткотрайно . Апелират се водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по краткотрайната пътна права.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР