„Изгониха ме от заседанието на парламента в сряда, защото казах

...
„Изгониха ме от заседанието на парламента в сряда, защото казах
Коментари Харесай

Кутев: Къде отива демокрацията?!

„ Изгониха ме от съвещанието на Народното събрание в сряда, тъй като споделих на господин Главчев, че би трябвало да си подаде оставката и не може да остане ръководител на Народното събрание ", изясни пред Нова тв Антон Кутев, зам.-председател на „ Българска социалистическа партия за България ".

След като той и ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова бяха изгонени от залата, от опозицията събират подписи, с цел да желаят оставката на Димитър Главчев.

„ Къде да кажем, че министър председателят разрушава имиджа на институциите, в случай че не в Народното събрание? ", попита Кутев и добави: „ Къде отива демокрацията? ".

Относно думите на премиера Бойко Борисов, че в Народното събрание има хора, които купуват гласове и такива, които са наркотрафиканти, Кутев съобщи, че Борисов се пробва да се измъкне и прави внушения, които съгласно тях са погрешни. „ Затова желаеме да пристигна и да каже какво има поради. Когато го направи аз ви подсигурявам, че той ще бъде наказан. Лично ще заведа дело ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия.

„ Искам да попитам по кое време Цветанов и Борисов ще платят парите на страната, за каузи по тяхна виновност, по които страната е наказана в Страсбург ", съобщи Кутев.

По тематиката с отчета на Европейската комисия той съобщи, че всички са очаквали механизма за съдействие и надзор ще бъде анулиран. „ Това трябваше да стане в този момент. Правителството също го очакваше ", съобщи той.

„ Факт е обаче, че нито едно от предписанията не са изпълнени ", добави Кутев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР