Изгониха Кирил Петков от плажа Корал“, откъдето изгря звездата му.

...
Изгониха Кирил Петков от плажа Корал“, откъдето изгря звездата му.
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Изгониха Кирил Петков от плаж „Корал“, откъдето изгря звездата му

Изгониха Кирил Петков от плажа „ Корал “, откъдето изгря звездата му.

Не одобрявам да има частни плажове, нито хората, които пазят плажовете, както е на Иракли, Карадере, Корал и няколко други места, да си слагат палатките върху дюните, без значение дали са известни, богати или просто начинаещи политици.

Намирам за вярно държанието на Наско Русев, който персонално е изгонил Кирил от плажа.

Тъй като съм изкарал прочут брой години на този плаж, с Кирил и Наско, си мисля, че в страната има по-сериозни проблеми, които да бъдат фокус на вниманието.

А точно това, че откакто обслужихме руснаците, американците и останалите сътрудници, не остана време да помислим за българските национални ползи и същите се оказаха заложници на един стълб със знаме, изключително законодателство заради един престъпен случай с гаджетата на една госпожица, летният гнет върху притежателите на коли и подготовката за локалните избори, чиито флагман е нежеланието на някогашните служби на Тодор Живков да смалим съветското наличие на равнище монументи.

Когато се върнете от плажовете и ваканцията, ще заварите една опоскана страна, в която нито еврофондовете, нито проекта за възобновяване, нито приходите от налози, слънчева сила или продажба на оръжие, могат да компенсират неналичието на цел, задания и задача в държавното управление и измежду депутатите.

Ако вярвате, че в тази обстановка хора като Ицо Хазарта или Кирил Петков могат да създадат разликата, значи сте доста наивни, а евентуално и едва образовани. Или пък прекомерно наивни и доверчиви, което си е форма на нелепост.

Глупостите почват от неправилните избори, каквито ние направихме в голямо количество през последните години, по тази причина в този момент страната ни се ръководи от Спецов, Василев и останалите бизнесмени, стиснали републиката за топките в желанието си да забогатеят безусловно и незабавно. За да се промени това, би трябвало доста бързо и доста изрично да изгоним кирилпетковците и асенвасилевците не просто от плажа Корал, само че и от държавните каузи.

Комисионери нямат място в държавното управление. Това важи и за предходната вълна експерти - горановците, божковите калинки, алените божанки и другата сган.

Да си знаете.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР