Изглеждаше като по филмите. Нещо, което сме виждали в граждански

...
Изглеждаше като по филмите. Нещо, което сме виждали в граждански
Коментари Харесай

Журналист: Борислав Михайлов може би ще подаде оставка

Изглеждаше като по филмите. Нещо, което сме виждали в цивилен войни, в други градове. Винаги сме си казвали, че това едва ли ще се случи тук. Това сподели пред БНР журналистът Валентин Маринов от Клуб Z след конфликтите и погромите в центъра на София, провокирани от футболни почитатели.

Маринов е следил събитията в горещия периметър към стадион " Васил Левски ", където през вчерашния ден се игра без аудитория мачът България - Унгария, а към стадиона бе плануван митинг против управлението на Българския футболен съюз, прераснал в всеобщи вълнения.

" Доста се нагнети напрежението с решението стадионът да бъде затворен и " изместен, да обикаля из цяла България ", акцентира журналистът. Той изрази съмнение, че " в случай че беше пусната аудитория, нямаше да се стигне до такава степен ".

" Кръгът се затвори като една гротеска, по доста печален метод ", разяснява Валентин Маринов в предаването " Преди всички " във връзка 30-годишнината от знаковата победа на България над Франция, която изпрати националния ни тим на Световното състезание в Съединени американски щати през 1994 година Мачът с Франция през 1993 година се игра на днешната дата.

" Това футболно ръководство се провали. Колкото и да бягат от отговорност ", изрази мнение Валентин Маринов и предвижда:

" Михайлов може би ще подаде оставка. Ще се стигне до нов конгрес, в случай че не стартират някакви маневри. "

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР