Изглежда малко вероятно руският военен елит да позволи на президента

...
Изглежда малко вероятно руският военен елит да позволи на президента
Коментари Харесай

Елитът на Путин готви държавен преврат, за да предотврати ядрена война

Изглежда малко евентуално съветският боен хайлайф да разреши на президента Владимир Путин да прибегне до нуклеарни оръжия във война против Украйна, която той губи, пише The Mirror, базирайки се на неназовани източници.

Журналистите цитират думите на почитан специалист от Обединеното кралство, който поучава държавното управление по въпроси, свързани с Руската федерация, и пишат, че ръководителят на Кремъл може да бъде свален, в случай че упорства за нуклеарен удар.

„ Военният прелом е най-вероятният резултат от режима на Путин “, изяснява източникът.

Съобщава се, че съветските нуклеарни закани в този момент работят против Запада, съгласно елита на Кремъл, само че в случай че Путин подреди потреблението на нуклеарни оръжия, високопоставени офицери евентуално ще се разпалват. В резултат Путин ще подаде оставка или ще почине.

„ Изправени пред безразсъдството на Путин и нуждата от попречване на нуклеарна офанзива, военните евентуално ще провеждат прелом, с цел да го смъкват “, споделя източникът.

Втората група, от която може да се чакат дейни дейности, са чиновници на администрацията на президента на Руската федерация, някогашни шпиони на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и военни, отпред с Евгений Пригожин, който ръководи ЧВК " Вагнер ". Но в този момент кръгът на Путин счита, че нуклеарната изразителност служи на тяхната цел.

Така нареченият " готвач " на Путин - 61-годишният Пригожин, се счита за най-вероятният правоприемник на президента на Русия.

Сред другите вероятни сюжети са въстанието на масите, вълненията, откъсването на районите на Сибир, Далечния Изток и Севера.

Военни анализатори също са на мнение, че Путин може да възнамерява разследващи офанзиви против западна инфраструктура, като тези, които повредиха газопровода " Северен поток ".

Експертът по Русия Брус Джоунс счита, че Русия е даже по-добре готова да прави сходни секрети интервенции, в сравнение с да води широкомащабна война в Украйна.

Припомняме, че съгласно международните медии макар непрекъснатите заплахи Русия не приготвя нуклеарен удар в Украйна. Засега няма явни признаци, че Кремъл сигурно ще употребява нуклеарно оръжие.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР