Изглежда Джъстин Бийбър е готов на всичко, за да докаже

...
Изглежда Джъстин Бийбър е готов на всичко, за да докаже
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър се среща с пастор след краха на Селена

Изглежда Джъстин Бийбър е подготвен на всичко, с цел да потвърди любовта си на Селена Гомес. След като двамата още веднъж се събраха и стана ясно, че певицата отново се бори с депресията, той е почнал да се среща с нравствен ментор, който към този момент е трансформирал радикално мирогледа му.

Запознати разкриха, че част от проблемите на певицата са неналичието на доверие по отношение на Джъстин поради девойките, с които е излизал до момента в който двамата бяха разграничени. Затова двамата дружно посещават и психолог, с цел да преодолеят проблемите между тях.

Отделно Бийбър е наставляван и от 38-годишният свещеник на християнската черква Карл Ленц. Музикантът взимал уроци по проучване на Библията и даже водел и своя екип. Според близки на Джъстин, той “искал да притегли хора, които обича, и да пази други звезди от злото”.

Църквата, която Бийбър посещава дружно със Селена е Петдесятната черква. Тя се опълчва против насърчаването на нетрадиционна ориентировка, доктрината за еволюцията и абортите. Тя има вяра, че животът стартира със зачатие.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР