Изглежда, че всяка нова оптична илюзия, която се появява в

...
Изглежда, че всяка нова оптична илюзия, която се появява в
Коментари Харесай

Само 1% от хората намериха скрития убиец на тази ИЛЮСТРАЦИЯ

Изглежда, че всяка нова оптична заблуда, която се появява в интернет, е по-сложна от предходните. Само един % от хората могат да виждат скрития палач в тази илюстрация.

Снимката, оповестена от Playbuzz, изобразява мъж, който насочва оръжие, до момента в който се готви за двубой. Срещу него има група от зяпачи, само че къде е съперникът му?



Той би трябвало да се появи скоро, с цел да може да стартира действието, само че към този момент остава незабележим.

Още по-трудно е да го видим поради черно-бялата фотография. Успяхте ли да го видите в илюзията „ Въпрос на чест “ или се е скрил прекомерно добре?

Всъщност мъжът се намира в десния завършек на фотографията, сврян дискретно сред две дървета, където се слива с фона.

Само един на всеки осем доста наблюдателни хора може да забележи лисицата в друга оптична заблуда, която тревожи мозъците на интернет потребителите. Снимката, оповестена в Playbuzz, изобразява ято гъски под дърво, които не знаят, че лисица ги дебне наоколо и е подготвена да скочи, написа Profit.bg



Над 2000 души приели предизвикването на открият лисицата, като 70% споделили, че са съумели да я видят. А вие успяхте ли?

Всъщност лисицата е сред клоните на дърветата и се е надвесила над гъската изпод. Тя е толкоз по-голяма от гъските долу, че откакто я забележите, ще се чудите по какъв начин изобщо сте я пропуснали.

Друга мистерия, която смущава играчите, е доста изкусна фотография, оповестена от Playbuzz. Тя включва огромно количество капсули и таблетки с разнообразни размери, които са черно-бели.



Но има и прикрито създание, което се е сгушило дискретно сред таблетките. Ако погледнете деликатно, ще видите, че има панда сред хапчетата, само че монохромната фотография прави извънредно мъчно откриването й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР