Изглежда, че премиерът Кирил Петков лети с правителствения самолет за

...
Изглежда, че премиерът Кирил Петков лети с правителствения самолет за
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Изглежда Кирил Петков пътува за Анкара, защо МС не казва нищо?

Изглежда, че министър председателят Кирил Петков лети с държавния аероплан за Анкара, до момента в който публично огласената причина за неявяването на „ Продължаваме промяната “ на консултациите при президента е съвещанието на бюджетната комисия в Народно събрание. Това националният представител от ГЕРБ Христо Гаджев в профила си във Facebook.

„ Политическа партия отказали на президента да отидат на съвещания, тъй като Асен Василев бил ангажиран с Бюджетна комисия. Тогава кой лети с държавния аероплан за Анкара? Да не би да е Кирил Петков? Подобни полети се реализират за тримата първи в страната. Двама от тях (Румен Радев и Мирослав Иванов) са потвърдено в София. Защо няма никаква информация от Министерски съвет за това посещаване? “ - написа депутатът.

По-рано стана ясно, че от Политическа партия няма да дойдат на плануваните за през днешния ден съвещания при президента за сформиране на нов постоянен кабинет. От партията обясниха, че времето на консултациите съответствува със съвещанието на бюджетната комисия в Народното събрание.

В президентската институция е получено писмо от парламентарната група на „ Продължаваме промяната “, с което осведомят за неспособност да се явят в президентството.

Предстои да бъде избран различен ден, в който да се организира отсрочената през днешния ден среща на президента с представители на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “, оповестиха от прессекретариата на президента.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР