Изглежда, че март е месецът на скандалните парчета и клипове

...
Изглежда, че март е месецът на скандалните парчета и клипове
Коментари Харесай

Санта Китана шокира с мега вулгарен клип

Изглежда, че март е месецът на скандалните части и клипове - откакто Криско и Тони Стораро пуснаха, меко казано, провокативния си дует на 3 март, часове след тях на бял свят идва " Да гори " на Санта Китана.

Помните я - певицата проби преди известно време с " Гола икона ", в чийто клип бе полугола, раздаваше милувки на група мъже и дами, кълчеше се еротично; след това бе и гостенка в шоуто на Николаос Цитиридис, въобще - стана си звезда.

" Звезда, само че в кой род?! Музикалния или розовия... ",

чудят се фенове около новото видео на Китаната " Да гори ". Текстът споделя за една свободолюбива лирическа героиня, която обича мъжките милувки и разнообразието от полови сътрудници и която не може да се спре на подобаващ претендент, с който да свие фамилно гнездо - " Не ме моли да кажа с какъв брой съм била! Обожаваш ме такава, каквато съм - мръсница, за какво опитваш да ме направиш мръсница! Да не бъда с различен пред теб се заричам, само че в случай че се случи, ще отхвърлям! Опитвам се един да избера, мъчно ми е и се двоумя! ", гласи текстът в по-цензурираната си част, писа " България Днес ".

После нещата отиват към чист секс: " Пий шампанско от моите гърди! ", " Бедрата ми от теб са задачите надрани, само че от сладки рани, от мръсни милувки сме пияни, поеми възбудата ми в твоите длани ", с цел да кулминират в паметното умозаключение: " Остави по мене забележими следи, устните ми с твоите разтвори. Със златна лъжичка не съм расла, тъкмо по тази причина съм най-опасна ".

И в случай че това ви шокира, по-добре не гледайте клипа : в близки фрагменти мачото във видеото целува и облизва гърдите на Санта Китана, които тя стиска в шепи. И това е единствено началото - след това двамата са чисто голи в цялостен растеж пред камерата. Тя е анфас, той е в тил и лъсва мъжки гъз на екрана. С ръка той прикрива прелестите й сред краката, а пред гърдата си тя държи чаша. Това обаче е напълно ненужно, защото секунди по-късно Санта Китана лъсва чисто гола, единствено по багра върху кожата, която демонстрира всичко. Впрочем уверете се сами.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР