Изглежда, че крал Чарлз очаква членовете на семейството му да

...
Изглежда, че крал Чарлз очаква членовете на семейството му да
Коментари Харесай

Крал Чарлз към членовете на семейството: Сами ще си плащате сметките и наема

Изглежда, че крал Чарлз чака членовете на фамилията му да изкарват парите си отсега нататък.

Според нов отчет, 74-годишният крал се стреми да понижи разноските на монархията и част от проекта му неговите родственици да заплащат личните си наеми, да финансират домовете си, както и да се грижат за персоналните си финанси.

Чарлз желае да изразходва ресурсите си по-разумно и да предложи конкурентни заплати, компенсации и пенсии на своя личен състав, се споделя още в отчета.



През годините членове на кралското семейство са употребявали елементи от двореца като жилища за себе си и фамилиите си, само че скоро това ще завърши.

“С течение на времето това ще се промени. Имотите ще се отдават на търговски цени отсега нататък и на хора отвън фамилията. “, сподели източник непосредствен до кралското семейство.

“Шефът желае ефикасни хора на ефикасни позиции, които правят ефикасна работа, да получават уместно възнаграждение “, добави вътрешният човек.

След коронацията на Чарлз през май, вицеадмирал сър Тони Джонстън-Бърт и сър Майкъл Стивънс ще стартират да основават съответен проект за осъществяването на концепциите на крал Чарлз III.

 
                             

Припомняме, че кралят към този момент изгони Меган Маркъл и принц Хари от жилището им във Фрогмор. “Можем да потвърдим, че херцогът и херцогинята на Съсекс са били помолени да изоставен резиденцията си във Frogmore Cottage “, сподели техният представител в изказване по-рано този месец.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР