Изглежда, че ЕС напълно подкрепя интересите на българския премиер Бойко

...
Изглежда, че ЕС напълно подкрепя интересите на българския премиер Бойко
Коментари Харесай

ЕС обслужва ли Борисов

Изглежда, че Европейски Съюз изцяло поддържа ползите на българския министър председател Бойко Борисов, поради неговите контакти с избрани групи в този парламент. Това съобщи ирландският евродепутат Клеър Дейли от групата Европейската обединена левица.

Европейският представител приказва след думите на Вера Йоурова. Мнението ѝ е, че Европейска комисия не може да играе роля на прокурор и въпростъ би трябвало да бъде решен от европейските страни.

Дейли съобщи, че е шокирана от тези думи. Европейският представител съобщи, че в случай че протичащото се в България през последните години води до прогрес, то представителите или са некомптенетни или поддържат ползите на Борисов.

Според нея той подхваща хитри дейности, с които да прикрие корупцията в страната. Обявени са безспорни свидетелства за връзките на премиера с основния прокурор Иван Гешев.

Според нея жителите, които стачкуват в София, чакат да схванат, дали прецизно ще се следва програмата за съдействие и дали ще бъдат спрени парите за въпросните бандити.

Дейли съобщи, че европейските фондове овластяват сходни хора. Самата Йоурова съобщи, че не е бранител на Борисов и неговите представители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР