Изглежда, че числото 69 се оказа неблагоприятно за четвъртия брак

...
Изглежда, че числото 69 се оказа неблагоприятно за четвъртия брак
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж официално се разведе за четвърти път

Изглежда, че цифрата 69 се оказа неподходящо за четвъртия брак на артиста Никълъс Кейдж.

Носителят на Оскар и четвъртата му брачна половинка, гримьорката Ерика Койке, се разведоха публично 69 дни откакто подписаха брак, заяви Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

Петдесет и пет годишният Кейдж подаде заявление за подписване на брак на 23 март тази година и още същия ден се ожени за Койке в Лас Вегас. Само четири дни по-късно артистът подаде молба за анулирането му. Никълъс Кейдж тогава съобщи, че в деня на сватбата е бил пийнал и упрекна избраницата си, че се е омъжила за него от користни подбуди и също така си е послужила с машинация.

Ерика Койке на собствен ред се опълчи на анулирането на брака и изиска съпружеска прехрана.

От документите, с които разполага уеб сайтът за звезди TMZ излиза наяве, че Кейдж не е съумял да издейства отменяне на брака, само че за сметка на това е получил бърз бракоразвод от арбитър в Невада. Това се е случило на 31 май - 69 дни откакто някогашната двойка подписа брак в Лас Вегас.

Засега остава неразбираемо дали Ерика Койке ще получава съпружеска прехрана.

Никълъс Кейдж, който живее в Лас Вегас, съумя да опази връзките си с Койке от медийното внимание. Смята се, че връзката им е почнала през април предходната година.

Зад гърба си артистът има още три провалени брака - с Патриша Аркет, Лиса Мари Пресли и Алис Ким.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР