Изглежда, че бизнесменът Жорж Башур не ревнува половинката си Емилия

...
Изглежда, че бизнесменът Жорж Башур не ревнува половинката си Емилия
Коментари Харесай

Арабинът Башур не ревнувал Емилия

Изглежда, че предприемачът Жорж Башур не ревнува половинката си Емилия от ухажори, каквито неизбежно има измежду множеството й фенове, поради обстоятелството, че в никакъв случай не върви по участия с нея.

 

Това споделя и певицата при последната си медийна изява, наблягайки, че със брачна половинка й си имат цялостно доверие.

„ Той счита, че не била да смесваме персоналните връзки с работата, в случай че я възприемаме съществено “, разкрива звездата, която е родом от Гълъбово.

 

Жорж Башур освен приема на съществено кариерата й, а цени високо напъните, времето и средствата, които е вложила в нея. В този ред на мисли хитовата певица показва, че му е извънредно признателна за това.

 

Емилия натъртва на взаимното доверие, което си имат с Башур, защото не всеки мъж би се съгласи жена му да върви по участия в нощни заведения, където наред с безобидните почитатели има и много ухажори. Певицата и брачният партньор й обаче в никакъв случай не са си давали мотиви за ревнивост, тъй че в всекидневието си даже не засягат сходни тематики.

 

Двамата към момента се радват на мощна обич и естетика, несъмнено случва се от време на време и да поспорят. Емилия дори призна с усмивка, че с Башур имали значително кавги, до момента в който напаснат характерите си.

„ Благодарение на него доста се разгънах в работата си, тъй като той ми даде криле да бъда по-смела, да върша огромни крачки и по-различни “, показа тя.

 

Жорж Башур й вдъхнал кураж да следва личните си визии, а не да върви в коловоза и като останалите й сътрудници да залага на сигурното в работата си. Повлияна от мъжа си, певицата станала по-решителна и се отворила за света.

 

Емилия акцентира, че Жорж Башур е надалеч от клишето за човек с арабски корени. Той е живял дълги години в Европа, работата му е била обвързвана най-вече с чужденци и приказва пет езика. „ Когато намериш сродната си душа, придобиваш мощ, успокоение, което на моята възраст мисля, че всеки желае да реализира “, признава Емилия.

Разбира се не пропуща да подчертае какъв брой е значимо да имаш човек до себе си, с който да се чувстваш сигурен.

Инфо: Уикенд

Тагове: Жорж Башур Емилия арабски корени ревност хармония доверие разбиране подкрепа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР