Изглежда, че Бен Афлек и Дженифър Лопес далеч не са

...
Изглежда, че Бен Афлек и Дженифър Лопес далеч не са
Коментари Харесай

Ето с кого актрисата Ана де Армас замени Бен Афлек - slava.bg

Изглежда, че Бен Афлек и Дженифър Лопес надалеч не са единствените, които не престават напред с живота си, въпреки напоследък медиите да концентрират вниманието си само върху техния още един романс. Наскоро обаче и някогашната половинка на артиста, превъплътил се в Батман, реши да последва образеца му и стори същото.

Благодарение на софтуерната епоха, в която живеем, през днешния ден човек има най-различни варианти, предоставящи му опцията освен да сътвори нови познанства, само че също по този начин и да открие любовта, освен това без даже да напуща рамките на дома си. Да, онлайн приложенията за запознанства несъмнено са част от улесненията на 21 век, а едно от най-популярните измежду тях, привличащо вниманието на необвързаните хора, безспорно е Tinder. Само че когато става въпрос за холивудска звезда, то би било извънредно и необичайно тя да си направи профил в сходна платформа, ето за какво привлекателната брюнетка, която скоро ще се появи на огромните екрани като момиче на Джеймс Бонд, е намерила доста по-добро решение...

Така де, за какво да търси подобаващ мъж измежду потребителите на приложението, когато може да има сантиментална връзка с нейния вицепрезидент? Въпреки че наскоро разгласи, че ще се концентрира напълно върху кариерата си, сега задокеанските издания пишат, че 33-годишната хубавица от кубински генезис явно е трансформирала желанието си и от няколко месеца се среща с предприемача Пол Букадакис.



Мъжът, откраднал сърцето ѝ, е съосновател и изпълнителен шеф на компанията "Wheel ", добита през 2017 година от "Tinder ", където през днешния ден продължава да заема задоволително висок пост. Източници на уеб страницата "Page Six " издават, че желанията му към Ана са в действителност съществени, освен това - те настояват, че той към този момент я е показал на част от фамилията си.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР