Изфабрикуван профил в социалните мрежи раздава измислени парични награди от

...
Изфабрикуван профил в социалните мрежи раздава измислени парични награди от
Коментари Харесай

Бони със сигнал до ГДБОП за измама с фалшив профил

Изфабрикуван профил в обществените мрежи раздава измислени парични награди от името на Бони. Певицата сама предизвести феновете си през формалните си страници.

" Както народът споделя, “за някои женитба, а за други секира ”. Човек да не реши да направи нова ария. Пазете се, прелестни хора, бъдете здрави и усмихнати и не се подавайте на подправените неща в обществените медии ”, алармира за фалшив профилите певицата.

“От няколко часа в обществените мрежи обикаля подправен профил, представящ се за мен, който примамливо приканва всички вас да се включите в игра и да спечелите голяма сума пари. Всичко това цели източване на данни, по тази причина дано ги докладваме. ” Пред “България Днес ” Бони споделя, че е подала сигнал към ГДБОП.  “Тези хора би трябвало да си получат заслуженото! Аз не съм първата забъркана в сходна скица ”, разяснява Бони.

Кралицата на баладите е безапелационна, че на сходни измами би трябвало да се дава публичност с цел да може хората да не се подлъгват. “Непрекъснато звънят на мен и на екипа ми с цел да си търсят премиите. Профилите ми в обществените мрежи всекидневно са заливани от известия за приемане на измислена премия ”, споделя Бони.

Гласовитата изпълнителка за пръв път попада в сходна скица. Тя счита, че офанзивата е обвързвана с излизането на новата й ария “Стриптийз ”, която единствено за няколко дни се трансформира в цялостен шлагер, без нито един отрицателен коментар под видеото в ютуб.

Сред засегнатите родни звезди, забъркани в сходен вид схеми, са Слави Трифонов, Григор Димитров и редица колежки на Бони. Емилия, Софи Маринова, Роксана и десетки други се озоваха в сходна машинация.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР