Издирват мнима врачка в Шуменско. Криминалисти от Шумен работят по установяването

...
Издирват мнима врачка в Шуменско. Криминалисти от Шумен работят по установяването
Коментари Харесай

Мнима врачка в Шумен прибра над 3000 лв. и 1570 евро и изчезна

Издирват мнима гадателка в Шуменско. 

Криминалисти от Шумен работят по установяването на причинител на машинация, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. 

В полицейското ръководство в града в обедните часове през вчерашния ден е признат сигнал от 47-годишна жена, гражданин на каолиновско село, която споделила пред криминалисти, че е излъгана с 3320 лв. и 1570 евро. По нейни данни парите трябвало да послужат за „ повреждане на магия ", предава БТА.

Преди време пострадалата влезнала в контакт с жена, която дала обещание да ѝ помогне за възобновяване на фамилната естетика и уют. Заплащала дребни суми за препоръки и за ритуали, с които трябвало да се скапе неприятната прокоба. След като не дали резултат, дамата ѝ предложила различен вид, който сигурно щял да помогне. За задачата трябвало да ѝ даде точна сума- 3320 лв. и 1570 евро. Парите щяла да ѝ върне откакто завърши ритуала. 

Срещнали се зад църквата на пл. " Кристал " в Шумен. След като „ врачката " получила парите изпратила дамата до магазин, с цел да купи артикули, които са нужни за ритуала и изчезнала. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР