Издирват мъж, който в деня на изчезването на криптотърговеца АлександърАлтънбашев,

...
Издирват мъж, който в деня на изчезването на криптотърговеца АлександърАлтънбашев,
Коментари Харесай

Неизвестен мъж опитал да влезе в дома на криптотърговеца в деня на изчезването му

Издирват мъж , който в деня на изгубването на криптотърговеца Александър Алтънбашев , опитал да влезе в жилището му. Това заяви пред представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

„ По отношение на декларираното от сестрата на изчезналото лице, че в деня, в който той е видян последно към обяд, е видяла лице, което е било напълно покрито с облекла и с каска с пуснат визьор, влизащо с ключ в дома на нейния брат – да това е по този начин ”, сподели тя.

По думите й сестра му го е забелязала, защото е имало преди този момент позвъняване на нейния звънец . „ Те живеят в непосредствена непосредственост един до различен. Появила се е на вратата, развикала се е, когато е видяла лицето, което в този миг директно е минало прага на жилището на нейния брат. То се е изплашило и не е влезнало навътре в жилището ”, изясни Петрова.

Изземват се и се преглеждат записи от видеокамери, а лицето, което сестрата на търговеца на криптовалута е видяла, се търси.

„ Нямаме информация Алтънбашев да не е жив . Не мога да потвърдя версия да му се е случило нещо, довело до гибелта му ”, съобщи представителят на Софийската градска прокуратура.

„ Сестра му последно го е забелязала на мястото, където го е оставила – в „ Младост ”, наоколо до мебелен магазин и кино в региона на Бизнес парк. Това се е случило сутринта на 23 май. В следствие е имало преписка с него през неговия мобилен телефон. След 12:21 той му е бил изключен. Изискани са данни за трафика, само че не мога да разясня повече на този стадий ”, заяви още тя.

Основната линия, по която се работи, е похищение . „ В случаите за изчезнали лица всекидневно се ревизира и версията за укриване по лична воля, като се изследва имало ли е причина да постъпят по този метод. В момента се правят дейни дейности ”, добави Десислава Петрова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР