Издирваният за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов вече

...
Издирваният за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов вече
Коментари Харесай

Разследващите са доказали със сигурност, че Росен Ангелов е извършителят на шесторното убийство

Издирваният за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов към този момент е притеглен като обвинен от прокуратурата. ДНК експертиза е посочила, че точно той е килърът от новогодишната нощ. Това стана ясно от изключителна конференция на шефа на Национална следствена работа Борислав Сарафов.

„ Няколкодневният денонощен труд на екипите даде резултат. В резултат на това по безапелационен метод закононарушението беше потвърдено и разкирто. Като обвинен беше притеглен Росен Ангелов. По делото в границите на извънредно къс интервал бяха осъществени голям брой процесуално-следствени дейности. Извършени са 16 огледа на местопроизшествия и претърсвания, осъществени са 91 експертизи. Бяха разпитани 21 очевидци, някои от тях и пред арбитър. Извършени са стотици разследващи беседи. Аутопсиите на телата демонстрират, че всеки един от тях е бил погубен с по няколко изстрела, като в главата на всеки е осъществен по един надзорен изстрел. Росен Ангелов е човек без документи, без благосъстоятелност ", съобщи Сарафов.

По думите му прякорът на Росен Ангелов е „ горският човек ".

„ Имал е интимна връзка с Кети, която е траяла към 6 месеца преди убийството ", разгласи следовател номер 1.

Той приказва и за правосъдното минало на Ангелов.

„ Росен Ангелов има 3 присъди „ отнемане от независимост. Първата му присъда е от 1984 година, по тази причина че е откраднал персонално имущество. Втората му присъда е от 1999 година - на 2 юли 1997 година в София е осъден със 7 години за обезчестяване. През 2002 година Росен Ангелов е освободен предварително от пандиза. Третата присъда е влезнала на 22 декември 2009 година - на 12 февруари 2007 година в Луково е съблякъл дете на 12 години. Осъден е за 8 години. Лицето не е приведено за изтърпяване на наказването, защото се е укрил. Той е разгласен за търсене на 8 септември 2009 година Освен тези присъди Ангелов е обект на досъдебни производства ", добави шефът на следствената работа.

„ Благодаря на целия екип от прокурори, проверяващи служители на реда, служители на реда от специфичните полицейски сили. Те поставиха денонощен труд и не са се прибирали по домовете си от 2 януари съвсем до сегашния миг. Всички сътрудници вложиха душа и сърце, с цел да може това ликвидиране да може да бъде както разкрито, по този начин и потвърдено. Този голям размер от процесуално-следствени дейности потвърждава по безспорен метод създателя на действието - Росен Ангелов. От доказателствата е открито, че е работил самичък и не е имал съизвършител. Към момента към момента не е арестуван ", сподели още Борислав Сарафов.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи пуснаха и по-актуална, въпреки и размазана, фотография на Росен Ангелов и още веднъж приканват, в случай че някой го види, незабавно да се обърне към най-близкото полицейско ръководство.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР