Издирваният за шесторното убийство Росен Ангелов се е самоубил. Тялото

...
Издирваният за шесторното убийство Росен Ангелов се е самоубил. Тялото
Коментари Харесай

Шесторният убиец Росен Ангелов се е самоубил


Издирваният за шесторното ликвидиране Росен Ангелов се е самоубил. Тялото му е открито в Луково, научи БГНЕС от полицейски източници. Ангелов се е самоубил с малокалибрено оръжие по първични данни.

БГНЕС напомня, че убийствата в Нови Искър са били осъществени в Новогодишната нощ. На 2 януари в дома на фамилията в Нови Искър бяха открити телата на петима души - Неделчо Юнаков, на неговия наследник Георги (20 г.), на дъщерята на Кети Кюхова (жена на Неделчо Юнаков от втори брак) - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Всичките те са били убити с голям брой изстрели в къщата им, намерено е и кучето им – също убито.

Кети Кюхова в началото бе оповестена за търсене, само че на 3 януари джипът, с който се е придвижвала, бе открит в близката гора на към 3 км от къщата им, а тялото на Кюхова бе намерено хвърлено в бунар.

Семейството живеело в къщата в Нови Искър от към година - година и половина, преселило се там от кв. „ Младост ” в София.

Преди дни детайлности за убийствата разкри шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов.

„ Извършител на шесторното ликвидиране е Росен Ангелов, това е потвърдено с ДНК експертиза, Доказано е и, че Ангелов е работил самичък “, съобщи Борислав Сарафов. Аутопсиите демонстрират, че всяка жертва е убита с няколко изстрела, като в главата на всеки е създаден и надзорен изстрел. „ Росен Ангелов е човек, без документи, без благосъстоятелност, без работа. Прякорът му е Горският човек. Имал интимна връзка с Кети, която е траяла към 6 месеца преди убийството “, сподели Сарафов. Росен Ангелов има три присъди. Едната присъда е за кражба, втората – за обезчестяване, третата присъда е за това, че в с. Луково е съблякъл дете на 12 години и блудствал с него. Последната присъда е произнесена задочно. Още преди този момент той се е укрил. Росен Ангелов в разгласен за общодържавно търсене с депеша на Столична дирекция на вътрешните работи от 8 септември 2009 година

Към този миг можем да кажем, че претекстът за осъществяване на закононарушението е персонален, обвързван е с интимни връзки и връзка с потърпевшата, сподели професионалният началник на Министерство на вътрешните работи. Ангелов е проявявал и ревнивост към мъжа, с който Кети е живеела на фамилни начала. „ Росен Ангелов е имал информация, че Кети има проблеми в връзките с мъжа, с който живее ”, изясни административния началник на СГП Емилия Русинова. Кети е била първата убита съгласно проверяващите, а останалите, с цел да се заличат следите и да не се стигне до причинителя. Има данни, че майката на Кети е била наясно с връзката на щерка си. ”Очевидно тази нощ този дом е бил къщата на ужасите ”, сподели шефът на Национална следствена служба. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР