Издирваният за жестокото убийство в Нови Искър 56-годишен Росен Желев

...
Издирваният за жестокото убийство в Нови Искър 56-годишен Росен Желев
Коментари Харесай

Убиецът от Нови Искър изпреварил полицията

Издирваният за жестокото ликвидиране в Нови Искър 56-годишен Росен Желев Ангелов е напуснал вилата, която обитавал, през вчерашния ден сутринта към 10 часа. Това разяснява пред камерата на „ Здравей, България “ по Нова телевизия кметът на село Луково Румен Колев.

Той разкри детайлности от огледа на полицията в къщата край селото, където се допуска, че се е криел килърът от Нови Искър.

По думите му този човек не е контактувал с локалното население. „ Там очевидно е живял човек до 9.30 -10 часа сутринта, през вчерашния ден е напуснал самата къща “, уточни кметът на селото. Той разкри, че по време на огледа е открито, че в къщата е имало включени електроуреди, компютърът също работил.

„ Явно индивидът, който е живял там, се е уплашил “, уточни още Румен Колев. Той разяснява още, че са се натъкнали на приготвена храна, а стаите били затоплени. „ Открихме фотоси негови вътре, които също са конфискувани “, съобщи кметът. Колев описа, че го е виждал преди десетина години. Тогава мъжът е бил търсен за блудничество.

„ Водел е дребни девойки там. Но той в никакъв случай не е живял тук, идва и преспива. Той не е наш гражданин, не живее тук, няма лична къща тук “, съобщи още кметът на селото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР