Издирваният избягал затворник Владимир Пелов от месец бил в Ботевград,

...
Издирваният избягал затворник Владимир Пелов от месец бил в Ботевград,
Коментари Харесай

МВР се оправдава: Пелов бил от месец в Ботевград, но не го открихме заради брадата

Издирваният избягал пандизчия Владимир Пелов от месец бил в Ботевград, оповестиха на ексклузивен брифинг от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. На въпрос за какво не е бил арестуван, чиновниците се оправдаха, че той бил трансформирал външния си тип. При уточнението стана ясно, че смяната се изчерпва с стартиране на брада и носене на суичер с качука.
Убитият пандизчия Владимир Пелов е бил тежко въоръжен. В него са открити два револвера „ Макаров “ и още три цялостни с патрони пълнителя. Държал и бинокъл с термокамера.
Той причакал набелязаната цел Марио Панчев облечен със състезателен екип и баскетболна топка. Започнал да стреля, само че не очаквал, че Панчев ще отвърне на стрелбата. Усетил отпор, Пелов хукнал да бяга. Първите три патрона, изпратени от Марио, попаднали в бедрото му. Четвъртият се оказал гибелен. Застигнал го в тила и засегнал долната му челюст.
Момче станало несъзнателен очевидец на убийството. То чакало наоколо Марио Панчев, с който имали спогодба да се видят. Успял да чуе изстрелите и се притекъл на помощ на приятеля си. Видял го да лежи оцапан с кръв. Казал му: „ Викай незабавно кола за спешна помощ “. Панчев е ранен в корема. Засегнати са черния му дроб и дебелото черво. Лекарите от "Пирогов " се борят за живота му.
Според източниците ни Владимир Пелов от дълго време вдигнал мерника на Марио Панчев поради жена. Твърди се, че Пелов подозирал Панчев, че станал непосредствен с жена му. Любопитното е, че Пелов опитал да убие Панчев още до момента в който бил на 16 година, припомниха от Министерство на вътрешните работи. Реално тогава почнала враждата им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР