Издирваният Емил Боев от Перник е видян за последно в

...
Издирваният Емил Боев от Перник е видян за последно в
Коментари Харесай

Изчезналият Емил Боев е видян за последно в гора в покрайнините на Перник - 112

Издирваният Емил Боев от Перник е забелязан за последно в къща в покрайнините на миньорския град. 25-годишният мъж изчезна на 29 януари, а през вчерашния ден доброволци са се натъкнали на диря - видеозапис от гора в покрайнините на Перник.

" Потвърдихме запис, изработен в нощта, където се вижда, че Емил е в къща в гората в покрайнините на Перник. Търсихме до късно нощес, оттова поеха служителите на реда с термодронове и термокамери. Аз очаквам разпореждане от спасителите, с цел да видя къде може да съм потребен ", заяви братът на Емил - Мартин Боев, пред Българска национална телевизия.

Според него Емил е бил доста объркан, опитвал се е да отиде на познато място и просто е тръгнал накъдето му видят очите. Досега не се е случвало да изчезне.

" На този стадий ми стана ясно по държанието му, че просто е бил съществено объркан, пийнал, опитвал се е да се прибере, да откри посока. Това е гора, в която аз самият се изгубвах, до момента в който обикалях. На този стадий изключвам всевъзможни умишлени опити от него, съвсем съм уверен, че просто желае да се прибере. Зоната е извънредно рискова, бяхме 20 души, трябваше ни голяма дисциплинираност, с цел да можем да се разбираме къде сме, бяхме с подобаваща екипировка, храна, вода и отново ни беше мъчно ", уточни още Мартин Боев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР