Издигни се малко от мижитурското си съществуване“, каза още Тодоров

...
Издигни се малко от мижитурското си съществуване“, каза още Тодоров
Коментари Харесай

Антон Тодоров Изригна: Жаблянов Не Живее В Панелка, А В Малка Спретната Къщурка За Няколкостотин Хиляди Лева!

„ Издигни се малко от мижитурското си битие “, сподели още Тодоров на Иван Бакалов. „ Аз съм бил пропагандист, но вие, господин Бакалов, какъв сте? “, попита Тодоров и продължи: „ Докажете изказванието, че Борисов е в коалиция с Делян Пеевски. Кураж би трябвало и обстоятелства. Коя е обединението? “. „ Колко дивизии има президента, с изключение на една партия, която е изпъстрена с вътрешни несъгласия и една друга партия, която съжалява за поддръжката, която даде “, разяснява Тодоров. „ Всеки има право на неприятен усет, само че чак толкоз “, добави той. „ Не знам за какво проучването на предишното води до бяс, обиди или леко снишаване. Изследването на предишното е доста потребно, с цел да може една нация да не прави още веднъж сходни неточности “, сподели Антон Тодоров. Бакалов изрази мнение, че министър председателят се е предиздвикал преди дни от телевизионния ефир на детската градина „ България “.

Тодоров обаче незабавно отговори на тези обвинявания към Борисов и съобщи, че това нещо е типично държание за Радев. „ Такова е равнището на Румен Радев, който приказва за разносвачи на шербет. Радев е рядко некултурен политик. А Бакалов има право на персонално мнение, само че персоналното мнение не е реалност. Аз такива отзиви ги пипвам, сплесквам ги и ги мятам в коша “, изясни Тодоров. Той още веднъж изброи какви триумфи е постигнала България за предходната година. „ Да, има в действителност доста небогати българи, само че те не са влагали в образованието си и не са вложили в себе си. 30 години влагам в себе си. Имам книги за 150 000 лева дано пристигна камера да снима в кабинета ми “, сподели Тодоров на водещия на утринния блок. Бившият народен представител разкри също по този начин, че Валери Жаблянов живее в „ дребна спретната къщичка за няколкостотин хиляди лв. “. “Той не живее в панелка.

В момента неговият наследник работи в Националната компания Индустриални зони “, сподели той. „ Предстоят европейски избори, на които Българска социалистическа партия ще бъде помляна за 12 път, по-късно идват локалните и ще ги вкараме от нокдаун в нокаут “, приключи Антон Тодоров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР