Издигнатият от ГЕРБ Момчил Мавров, който беше единствената кандидатура за

...
Издигнатият от ГЕРБ Момчил Мавров, който беше единствената кандидатура за
Коментари Харесай

Горещи страсти в парламента, ПП и Възраждане пред бой

Издигнатият от ГЕРБ Момчил Мавров, който беше единствената кандидатура за подуправител на НЗОК, към този момент публично може да встъпи в служба. Той беше определен с гласовете на 103-ма депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи, като 83 останаха срещу. Има Такъв Народ не гласоподаваха, както и останалите депутати от " Възраждане ".
В изявление във връзка негативен избор Настимир Ананиев от ПП-ДБ разгласи, че в групата му са знаели какво се е заформило.
" Има Такъв Народ и " Възраждане " се  оказаха аварийното колело на ГЕРБ и Движение за права и свободи - когато им потрябват, гласоподават ", ядоса се той. 
И разгласи, че с негласуването си действително са избрали подуправителя. " Гледайте ги какво вършат, а не какво приказват ", добави той. 
Съпартиецът му Искрен Арабаджиев упрекна " Възраждане ", че на думи са доста мощни, само че не когато би трябвало да свършат работа, и да защитят интереса на българските жители. Изказването му обаче прекъсна, а той разгласи - " вижте, бият се ".
В залата представители на ПП-ДБ и " Възраждане " се скупчиха и очевидно разменяха остри думи. На пръв взор изглеждаше, че Никола Димитров от " Възраждане " се спречка с Искрен Митев и Михал Камбарев от ПП-ДБ.
Председателстващият съвещанието Росен Желязков разгласи 20 минути отмора, с цел да се успокоят пристрастеностите. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР