Издателство Клет България взе участие на 29-ата поред Национална конференция

...
Издателство Клет България взе участие на 29-ата поред Национална конференция
Коментари Харесай

Издателство Клет България взе участие в Националната конференция на преподавателите по немски език

Издателство Клет България взе присъединяване на 29-ата подред Национална конференция на преподавателите по немски език в България. Тазгодишното издание се организира в град Кюстендил, а издателството се включи със специфичен щанд, на който посетителите имаха опция да открият извънредно учебниците на Клет в оригинал на немски език, както и изпитни материали в помощ на възпитаници и учители.

Тази година издателство Клет България беше подготвило специфична лотария, в която имаха опция да вземат участие всички учители, попълнили къса анкета. Всеки от тях си потегли и с дребен подарък  - книгата на неповторимия Лео Бианки и потребен училищен бележник.

Конференцията се възобновява след спирането към пандемията предходната година, а в нея присъединяване взеха редица преподаватели и референти от Германия, Австрия и България. Темата тази година е “Ролята на учителя и интеркултурният метод в часовете по немски език ”, а преподавателите от цялата страна ще имат опция да обменят скъп опит и да се заредят с нужните материали, които да създадат преподаването още по-леко и незабелязано за тях и техните възпитаници.  

Събитието се организира под патронажа на Посолството на Република Австрия и в съдействие с Природоматематическа гимназия „ Проф. Емануил Иванов “, Кюстендил, Гьоте институт България, Фондация „ Ханс Зайдел ”, България, Пловдивски университет и Министерство на образованието, младежта и науката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР