Издателство Клет България стартира нова безплатна инициатива За важните неща“,

...
Издателство Клет България стартира нова безплатна инициатива За важните неща“,
Коментари Харесай

Клет България стартира безплатна инициатива „За важните неща“ за своите партньори, която отговаря на важните въпроси от ежедневието

Издателство Клет България започва нова безвъзмездна самодейност „ За значимите неща “, която се концентрира върху настоящи тематики, за които не постоянно има налични материали, само че вълнуват всички нас. Чрез богата палитра от уебинари, уъркшопи и онлайн семинари, разграничени в три посоки „ Открий гения “, „ Грижи се за себе си “ и „ Усмихни се “ , ще бъдат наранени тематики, за които не ни остава време да поговорим, тематики, които ни е мъчно да обсъдим с нашите деца, за развиването, за здравето и смеха.

Първият уебинар започва след броени дни, на 28 октомври. Всички искащи могат да се запишат на.

Начало на самодейността ще сложи журналистът и продуцент Георги Тошев с уебинар на тематика „ Откриване и развиване на капацитета на нашите деца “. В мо цеви „ Открий гения “ ще се включат и представители на платформата за кариерно и личностно развиване „ Next Step “, които ще насочат вниманието на учениците към това по какъв начин да открият своите гении, а учителите и родителите - по какъв начин да ги поддържат в бъдещето им развиване. Учениците ще получат скъпи препоръки и отговори на въпроси като по какъв начин да изберем гимназия и кариера, която да се преценява с техните качества и ползи.

„ Грижи се за себе си “ включва уебинари и уъркшопи, отдадени на здравословния и деен метод на живот и половото обучение на децата. Кулинарното гуру Мария ще даде хрумвания за лесни и здравословни предписания, които да приготвите вкъщи. За здравословните и болестните зависимости ще приказват Мадлен Алгафари и щерка ѝ Александра, а тематики като по какъв начин да приказваме с младежите за половото им здраве и по какъв начин да ги предпазим от онлайн заплахите ще разисква създателката на платформата Loveguide.bg Николета Попкостадинова.

„ Усмихни се “ е модулът, който цели да напомни на всички ни, че животът с усмивка е по-хубав. Аудиторията ще има опция да се наслаждения на потребни практики за смехотерапия, както и на онлайн моноспектакъл „ Преподавай мъчно “, с присъединяване на Яна Огнянова.

„ Стартираме самодейността „ За значимите неща “, тъкмо тъй като на първо място сме хора и постоянно това, което ни вълнува не може да бъде намерено в книгите и учебниците. Вярвам, че тази акция ще напомни на всички кои са същински значимите неща и ще подкрепи връзката и доближаването на учители, шефове, възпитаници и  техните родители “, сподели Доротея Дарданова, маркетинг управител на издателство Клет България.

Пълната стратегия на самодейността може да откриете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР