Издателската къща Бауер Верлаг се извини, след като в нейно

...
Издателската къща Бауер Верлаг се извини, след като в нейно
Коментари Харесай

В Германия - скандал с хороскоп, предсказващ домашно насилие

Издателската къща " Бауер Верлаг " се извини, откакто в нейно списание се появи хороскоп, предсказващ домашно принуждение, съобщи БГНЕС, базирайки се на Euronews.
В страниците за " Връзки и връзки " на списание " Тина " бил оповестен хороскоп, който предсказва: " Вашият сътрудник няма да ви гали с кадифени ръкавици този месец, плануват се натъртвания. о може това да е за положително - след огромния гърмеж всичко ще се върне към естественото. Ще започнете изначало и ще се помирите. "
Читателка снима страниците на изданието и разгласява хороскопа в Twitter. Хиляди реагираха на поста, критикувайки списанието и неговия издател.

Völlig normales Horoskop von einer offensichtlich völlig normalen Frauenzeitschrift pic.twitter.com/UAZfF2kCp8
— Guillotines (@beehrdigung) 8 декември 2019 година
От " Бауер Верлаг " споделиха, че е позволена " съществена неточност във формулировката ", която била подмината от редакторите. Те се извиниха и споделиха, че написаното " е в цялостен контрастност с гледната точка на списание " Тина " за дамите. "
Обяснението също провокира неодобрение, като някои питаха каква е работата на редакторите в действителност, а други желаеха опрощение за тривиализирането на домашното принуждение, а не за формулировката на списанието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР