Издънка на консервативната фондация Heritage съди Централното разузнавателно управление, обвинявайки

...
Издънка на консервативната фондация Heritage съди Централното разузнавателно управление, обвинявайки
Коментари Харесай

ЦРУ обвинено в укриване на записи за плащане за погребване на доклада за изтичане на лаборатория за COVID

Издънка на консервативната фондация Heritage съди Централното разследващо ръководство, обвинявайки я в задържане на записи с детайлности за изплащания на анализатори, с цел да погребе констатациите на лаборатория приключването беше най-вероятното пояснение за пандемията от COVID-19.

Надзорният план на мозъчния концерн заведе федерално дело против Централно разузнавателно управление на САЩ на 22 декември, потвърждавайки, че организацията не е изпълнила настояването си по Закона за независимост на информацията (FOIA) по отношение на анализатори, за които се твърди, че са „ получили парични тласъци, с цел да трансформират позицията си по отношение на произхода на вируса “, ​​според копие от жалбата, обявена за първи път във вторник от Daily Caller.

Искът във Вашингтон, окръг Колумбия, федерален съд изисква „ предварителна и непрекъсната възбрана, задължаваща “ Централно разузнавателно управление на САЩ да форсира правенето на документите, поискани от Heritage, в границите на 20 дни или „ на друга дата, която съдът сметне за подобаваща. “

Високопоставен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ сподели на ръководителите на републи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР