Изданието разполага със снимки, предоставени им от строителя. Дворецът е

...
Изданието разполага със снимки, предоставени им от строителя. Дворецът е
Коментари Харесай

Резиденция на Путин e от злато, Владимирович печели и от водката ”Путинка”

Изданието разполага със фотоси, предоставени им от строителя. Дворецът е издигнат през 2005 година Преди време постройката бе показана във филм на екипа на Алексей Навални, само че златото вътре до момента никой не е виждал.

" Дворецът е напряко фрашкан със злато и други атрибути на разкоша. На долния етаж - където има басейн, хамам и джакузи, има стая, която строителите начират " мазето ". Там над покритите със златен варак столове и маса виси полилей - кълбо. Направен е по този начин, че гостите могат да си късат части от ззлатния варак. На останалите три етажа също има доста злато. На втория етаж се намира златната гостна. Там има великански полилей, който минава през трите етажа, декориран е съгласно строителите с рубини. На 800 м от двореца на президента се намира дървена къща от 1200 кв. м. Както в царските времена това е домът на царицата, т.е. Алина Кабаева. До нея има кей за лодки и канал, който води към класическия дворцов парк, който е 28 хектара.

Отделно " Проект " демонстрира и жилището на Кабаева в Сочи.Тя живее в най-големия апартамент в Русия. Двуетажното жилище в комплекса " Кралски парк " е от 2600 кв. м - в него има всичко нужно - басейн, кинозала, патио и персонална хеликоптерна площадка. През 2021 година жилището е показано като най-големия апартамент в Русия, без да се загатва чия благосъстоятелност е. Разбира се, публично не се води на името на Кабаева, а на другар на Путин и сина му. Платено е от кипърската компания " Ермира ", известна като " касичката на Путин ".

Разследването за " Ермира " води до приходите й от известната водка " Путинка ", която става известно има общо с Владимир Путин освен поради името. От продажбите на водката Путин и обвързваните с него лица, които официално имат " Ермира ", са спечелили 500 милиона $. През 2005 година в Русия са продадени 40 милиона литра от тази водка. " Путинка ", която не е безценен алкохол, става водач в продажбите. По същото време е и пикът в смъртността от приложимост на алкохол - умрели са 104 000 души. В началото на 2015 година с декрет Путин за първи път понижава, а не усилва минималната цена на водката, определяна от страната. Още тогава специалистите споделят, че печеливши от това решение са производителите на всеобщия алкохол, включително и " Путинка ". Разследването се занимава и какви парцели имат роднините на Кабаева, както и някогашната жена Путин - Людмила, една от дъщерите му, настоящият сателит на Людмила. Всички те са купени с пари от " Ермира ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР