Изчезналото британско момче Алекс Бати каза на френския шофьор на

...
Изчезналото британско момче Алекс Бати каза на френския шофьор на
Коментари Харесай

Алекс Бати: 10 смразяващи думи на момчето към шофьора на камион след изчезването му преди 6 години

Изчезналото английско момче Алекс Бати сподели на френския водач на камион, който го откри да върви самичък по изолиран селски път: „ Майка ми ме отвлече, когато Бях на 12 години. "

В четвъртък вечерта се появиха стряскащи детайлности за шестте години, през които 17-годишният Алекс Бати е липсващ. Фабиен Акидини, студент по хиропрактика от Тулуза, който има работа на повърхностен работен ден като доставя медикаменти с камион, сподели, че е забелязал британския младеж в сряда.

Г-н Акидини сподели пред La Depeche: „ Той се разхождаше, до момента в който валеше дъжд в тежки капки.Втория път когато го минах взех решение да му предложа да го оставя някъде.Беше много висок и рус,облечен в черни дънки,бял пуловер и раница.Също по този начин носеше скейтборд под мишницата си и фенерче за осветяване. Отношението му ми вдъхна убеденост. Накрая се качи в моя ван.

„ През първите няколко минути той изглеждаше малко свенлив. Опитахме се да приказваме на френски, само че забелязах, че той не е овладял езика. Реших да поддържам връзка н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР