Изчезналият мистериозно руски военен министър Сергей Шойгу се появи изненадващо

...
Изчезналият мистериозно руски военен министър Сергей Шойгу се появи изненадващо
Коментари Харесай

Руският военен министър се появи

Изчезналият мистериозно съветски боен министър Сергей Шойгу се появи изненадващо на среща с Владимир Путин. Генералът не се беше появявал на никое място обществено от 11 март насам, въпреки по принцип да е много деен пред медиите.

На 24 март съветският президент Владимир Путин организира оперативна среща с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на страната, на коята участваха Мишустин, Матвиенко, Володин, Медведев, Патрушев, Колокольцев, Лавров, Шойгу, Бортников, Наришкин и Сергей Иванов. Участниците в срещата обмениха отзиви по отношение на настоящата макроикономическа обстановка в страната, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Песков уточни, че ръководителят на съветското министерство на защитата Сергей Шойгу е докладвал по време на срещата за хода на специфичната интервенция в Украйна. Той приказва и за продължаващите военни старания за оказване на филантропична помощ, гарантиране на сигурността и възобновяване на жизненоважна инфраструктура в освободените територии.

Освен това участниците в срещата разискаха антисанкционните ограничения, както и преговорния развой с Украйна.

" Беше обстоен диалог за преговорния развой с Украйна. Беше изразено страдание заради мудността на украинската страна ", добави представителят на Кремъл.

На въпрос на публицисти какво е здравословното положение на Шойгу, защото се приказва, че той не е добре - има проблеми със сърцето, Песков ги посъветва да се извърнат към пресцентъра на военното ведомство.

ТЕМА преди 13 минути 112 преди 21 минути 271 преди 40 минути 305
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР