Изчезнала цивилизация е управлявала всъдеходи преди 12-14 милиона години и

...
Изчезнала цивилизация е управлявала всъдеходи преди 12-14 милиона години и
Коментари Харесай

Още едно доказателство за развити цивилизации преди милиони години

Изчезнала цивилизация е управлявала всъдеходи преди 12-14 милиона години и вкаменените им следи от гуми още са видни в Анадола в Турция, твърди съветски академик, представен от в. “Дейли мирър ”.
 0053 - Още едно доказателство за развити цивилизации преди милиони години (видео)

 0062 - Още едно доказателство за развити цивилизации преди милиони години (видео)

 00210 - Още едно доказателство за развити цивилизации преди милиони години (видео)
Александър Колтипин от Московския научно-изследователски център по естествени науки се завърна от експедиция във Фригийската котловина в Централна Турция.Геологът твърди, че загадъчните следи, които са оставени там, не са естествени формирания, а плод на инженерна мисъл. Те могат да бъдат датирани с огромна акуратност. “Може да се допусна, че антични транспортни средства на колела са оставили следи върху меката почва, които след това са се вкаменили, съвсем като отпечатъците на динозаврите, които откриваме на доста места по света! ”. Според Колтипин това са били антични возила, сходни на днешните всъдеходи, само че са били доста по-тежки, тъй като на някои места следите от колелата им са с дълбочина към 1 метър.
Някои от успоредните дири от време на време се пресичат, като има и драскотини около тях, които очевидно са били оставени от осите. “Аз мисля, че става дума за следи от цивилизация, която е съществувала доста преди класическата ни визия за възникването на човешкия жанр ”, твърди ученият. Според него нищо чудно представителите на тази працивилизация да не са приличали на актуалните човешки същества.По думите на Колтипин изкопаемите дири от коли преднамерено се подценяват от актуалната просвета, тъй като никой експерт не смее да ги интерпретира, от боязън да не изпаднат в неудобно състояние. Разстоянието сред колелата във вкаменените следи постоянно оставало едно и също. Конструкцията им напомняла тази на актуалните всъдеходи.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР