Избягало ли е дете на 2 години от детска градина

...
Избягало ли е дете на 2 години от детска градина
Коментари Харесай

Развитие по случая с избягалото 2-годишно дете от детска градина в Бургас

И збягало ли е дете на 2 години от детска градина „ Иглика ” в Бургас?

Момиченцето е посетило заведението през вчерашния ден за първи път, а в обществените мрежи жена твърди, че го е намерила отвън територията на градината. Случайната минувачка споделя по какъв начин вървяла пред градината и видяла момиченцето да плаче. Детето било уплашено и треперило. След това дамата върнала 2-годишното момиченце на госпожите.

От детската градината обаче настояват, че момиченцето не е напускало двора на градината, предава. 

„ Случката, за която приказваме, се е разиграла през вчерашния ден по обяд. Децата от първа яслена група бяха на открито, на площадката, обособена за игра. Към 11:15 децата са били прибрани от здравната сестра и от детегледачката в групата. Броят на децата за деня беше 16. През това време аз бях на обиколка из двора и посещавах други групи, разговарях с сътрудници. Влизайки в един от павилионите, прочетох, че дете в комплекс „ Славейков ”, е направило опит да избяга от детска градина. Категорично детето не е излязло от двора на детската градина ”, съобщи директорката на детска градина „ Иглика ” Стоянка Атанасова.

Постът на дамата, която е писала поста, е заличен, майката на детето я е помолила да направи това.

Обикновено вратата на двора на градината се заключва, през вчерашния ден е била затворена, само че не и заключена. Възпитателката, която е позволила грешката, е освободена от работа. Това е станало по нейно предпочитание. 

Повече гледайте във видеото. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР