Избягалият на 3 април т.г. затворник Владимир Пелов е намерен

...
Избягалият на 3 април т.г. затворник Владимир Пелов е намерен
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Гръмнаха Владимир Пелов на пъпа на Ботевград! МВР най-накрая го издири!

Избягалият на 3 април т.г. пандизчия Владимир Пелов е открит погубен в центъра на родния си Ботевград. Килърът му, Марио Панчев-Дебелия, е в "Пирогов " на апаратно дишане, опериран, признат с две огнестрелни рани. На мястото са били открити три оръжия.

По неофициална информация повода за стрелбата сред тях е била поради остаряла препирня за жена, съобщи Нова тв и удостовери информация от Министерство на вътрешните работи, че убитият е тъкмо Пелов.

По непотвърдена информация Пелов е бил разпознат по пръстови отпечатъци, защото брат му е отказал да го разпознае. Панчев пък бил откаран до София след стрелбата с персонален автомобил на негови другари, заяви шефът на Главна дирекция “Национална полиция” Христо Терзийски. В облеклата на натрупа не са били открити персонални документи. Застреляният мъж е бил облечен с дънки и връхна дреха с качулка.

Сигналът за стрелбата в Ботевград е подаден полицията малко след 23 час на 5 юни

Последният сигнал, че Пелов се крие в Ботевград, е подаден преди 3 дни.

"В събота беше направена следващата полицейска интервенция по издирването на Пелов. Беше получен сигнал, че Владимир Пелов се укрива на територията на изоставена сграда в центъра на Ботевград. Лицето обаче не беше открито ", разяснява още Христо Терзийски.

Панчев е престъпно проявен за грабежи и нелегално притежавано оръжие, осъждан, само че не е лежал в пандиза.



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР