Избягала мечка от комплекс с частен зоопарк в руския град

...
Избягала мечка от комплекс с частен зоопарк в руския град
Коментари Харесай

Избягала мечка подгони мъж по улиците в руски град

Избягала мечка от комплекс с частен зоопарк в съветския град Нижневартовск изплаши жителите града. Животното скита из улиците на града близо час, преди да бъде хваната.

Случката се е разиграла на 16 март тази година. В YouTube са оповестени доста видеоклипове, в които локални поданици демонстрират по какъв начин животното тича след хора.

В един от тях е сниман мъж, който стои на тротоар и приказва по телефона, когато мечката ненадейно се доближило до него.



Първоначално мъжът остава изумително спокоен, макар че женската мечка стои единствено на няколко метра от него, откакто животното доближава и го атакува, той стартира да бяга, прекосява улицата пред приближаващ рейс, който удря и ранява мечката.



След удара мечката се скрила зад тръби за отопление в едно от предприятията в региона, където е била обградена от въоръжена полиция. За успокояването и залавянето на " натрапника " са употребявани три стрели със сънотворни.

Мечката е на година и половина. Собственикът й яма визия по какъв начин би могла да се измъкне от клетката. Той съобщи, че не я желае назад и даде позволение да бъде отстреляна.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР