Избухване на водни бъгове в Югозападна Англия доведе до хора,

...
Избухване на водни бъгове в Югозападна Англия доведе до хора,
Коментари Харесай

Измамниците на Cryptosporidium са насочени към жертви на епидемия, като случаите се увеличават, тъй като депутатът предупреждава, че „главите ще се търкалят“

Избухване на водни бъгове в Югозападна Англия докара до хора, набелязани от измамници, и бизнеси губят хиляди, защото един народен представител даде обещание, че „ главите ще roll " за фиаското.

Хиляди поданици на Девън бяха наранени от епидемията от криптоспоридия тази седмица, при която мнозина се разболяха и хората бяха принудени да преваряват вода, преди да стане безвредна за пиянство. Смята се, че замърсяването, което порази 16 000 семейства, е породено от развален въздухопровод в поле за добитък, сподели в четвъртък шефът на South West Water (SWW) Лора Флауърдю.

Фирмата към този момент е издала предизвестие, откакто отчети за измамници, опитващи се да излъгват клиенти, наранени от епидемията. Според компанията, тези подправени позвънявания - потвърждавайки, че са от водоснабдителната компания - са направени по отношение на искове за обезщетение на клиенти и детайлности за пряк дебит.

В обява в обществените медии SWW написа: „ За всички битови клиенти, на които е издадено Известие за изваряване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР