Избраният за президент на федерацията по вдигане на тежести Ариф

...
Избраният за президент на федерацията по вдигане на тежести Ариф
Коментари Харесай

Президентите във вдигането на тежести обещаха да работят като екип за Париж 2024

Избраният за президент на федерацията по повдигане на тежести Ариф Маджид и Неделчо Колев , който извършва тази служба сега, си стиснаха ръцете в кабинета на министъра на младежта и спорта Весела Лечева, оповестиха от спортното министерство.

Маджид бе определен да оглави федерацията на общо заседание на 28 май 2021 г . Той обаче по този начин и не встъпи в служба поради оборване в съда. То беше от страна на сина на Неделчо Колев – Милан. Милан Колев е изтеглил своя иск и Ариф Маджид чака да бъде вписан скоро като президент на федерацията, стана ясно по време на срещата.

Пред Весела Лечева двамата подсигуряваха, че ще работят като екип. Маджид ще поеме оперативните функционалности, а Колев ще бъде почетен президент .

„ Войната в щангите се отразява най-много на състезателите. Важно е те да имат успокоение и да се приготвят за идните значими надпревари, които за мъжете и дамите са и олимпийски квалификации за Париж 2024 “ , сподели министър Лечева по време на срещата.

Неделчо Колев увери министър Весела Лечева, че ще съобщи на своя правоприемник оперативната работа, тъй че да няма закъснение в подготовката на националните състезатели . Най-важното идно съревнование е европейското състезание в Армения.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР