Избрани са кметовете само в 8 областни центъра. В Бургас,

...
Избрани са кметовете само в 8 областни центъра. В Бургас,
Коментари Харесай

ЦИК трябва да обяви окончателните резултати от първия тур на мест...

Избрани са кметовете единствено в 8 регионални центъра. В Бургас, Стара Загора и Перник бяха избрани отново досегашните кметове. Кърджали ще има нов гроданачалник, който беше също определен още на първия тур. Във Враца и Монтана също бяха избрани отново досегашните кметове.

 

Балотаж намя да има и в Търговище и Ямбол. В множеството регионални градове спечелилият обаче ще бъде решен на втори тур. Сред най-оспорваните борби се чака да бъдат във Варна, Плевен и Кюстендил.

 

Под 5% е разликата във Варна сред претендентите на ГЕРБ Иван Портних и на ПП-ДБ Благомир Коцев. С най-малка разлика в процентите влизат двамата претенденти за кметското място в Плевен - Валентин Христов от ГЕРБ има едвам 1,06% пред втория Георг Спартански, повдигнат от Инициативен Комитет. 2,46% е преднината, която има Петър Паунов от Местна Коалиция, подкрепена от ГЕРБ пред съперника си Огнян Ананасов от Партия на Зелените. Интересна е обстановката и в Разград. На балотаж отиват Мирослав Грънчаров от ПП-ДБ и самостоятелният Добрин Добрев. Движение за права и свободи остава на трета позиция с по-малко от % зад втория.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР